Megalife - онлайн магазин за хранителни добавки

Повече за „Megalife“

Megalife.bg е компания със солиден опит в предлагането на натурални хранителни добавки за здраве, красота и дълголетие. Предлаганите от нас продукти се отличават с висок стандарт на биологична активност, добра усвояемост, липса на токсични съставки и са без странични действия. Създадени са от утвърдени производители от Европа, Канада, САЩ, България и др. Предлаганите от нас продукти за здраве са селектирани от екип опитни и доказали се в практиката холистични лекари като д-р София Хаджиева, д-р Албена Хлебарова, д-р Даниела Карабелова, д-р Татяна Клинг (утвърден холистичен терапевт в Германия) и др.

Портфолиото на Megalife.bg включва световноизвестни марки като Nature’s Way, Activ OZONE, Bio International, Now Foods, Natural Factors, Bell Homeopathy, СуперХрани и много други брандове, чиито продукти се разработват в съответствие с най-високите международни стандарти за качество, безопасност и ефективност.

Предлаганите от нас продукти са с доказана през времето ефективност: продукти с озон, билкови екстракти и тинктури, антиоксиданти, омега мастни киселини, пробиотици и ензими, фибри, детокс програми, студено пресовани масла, витамини и други естествени средства за профилактика и укрепване на здравето.

Мисията на Megalife.bg

Нашата мисия е да подобряваме качеството на живот на нашите клиенти, защото вярваме, че успешно общество може да бъде изградено само от здрави, щастливи и информирани хора.

Основната ни цел е да предоставяме отбрани, качествени и достъпни природни продукти с гарантирано благоприятен ефект върху физическото и емоционалното здраве. Поемаме ангажимент да ви подкрепяме и напътстваме в процеса на възстановяване на жизнените сили и здраве.

Използвайте възможността за безплатна консултация за предлаганите от нас продукти. Необходимо е само да попълните нашия формляр за запитване и да зададете своя въпрос. Ще получите компетентно мнение от доказани специалисти в различни области.

Чрез този сайт, Вие, нашите клиенти, ще можете да се информирате за най-доказаните и работещи продукти за здраве, за актуални световни тенденции, да следите за промоции и отстъпки, за да сте винаги с една крачка пред другите.

За оптимално здраве, хармония и баланс !

Вижте нашите продукти

Абонирайте се за нашия бюлетин